©2019 by La Follia. Proudly created with Wix.com

P1000200 (2).jpg

 La Follia

fagot-ensemble

 

In de muziek is folia een eenvoudig herhalend thema. Afhankelijk van het ritme schrijd je er statig op of zwier je uitbundig door de balzaal. De Iberische folia stond in vroegere eeuwen voor een orgiastische dans. Het Italiaanse follia betekent dwaas. Het fagot-ensemble La Follia verenigt dit alles en brengt klassiek, musical en filmmuziek.

Hieronder enkele fragmenten uit concerten van het afgelopen jaar.

 
 
 

Fagot-ensemble La Follia verzorgt concerten op de meest uiteenlopende locaties. Het programma wordt in overleg met u samengesteld.
Hieronder staan foto-voorbeelden van huisconcerten, concerten op bijzondere locaties, schoolconcerten en lunchconcerten op locatie.

 

Contact

Wilt u samen met ons een concert organiseren? Of heeft u een idee of een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!

Annastraat 27 6862 CG Oosterbeek

 

Wie zijn we

Ineke van der Lee

Ik ben Ineke van der Lee en  woon in Milsbeek. Vanaf mijn 17e  begon ik mijn studie blokfluit en dwarsfluit aan het conservatorium te Arnhem.  Na mijn studie ben ik nog fagot gaan spelen. Zo kwam ik bij Hans Vos terecht waar ik met veel plezier fagotles heb gehad. En ik moet zeggen, heb nooit spijt gehad van deze keuze.  Na jaren aan de muziekschool verbonden geweest te zijn geef ik nu als zzper les en ben ik  ook actief als begeleider. Veelal zijn het koren en begeleidingen voor examens.

Guido Cattani

Guido Cattani komt uit Italië en was negen jaar lang werkzaam bij Het Gelders Orkest in Arnhem als plaatsvervangend eerste fagottist. Hij studeerde aan het conservatorium van Reggio Emilia bij Franco Fusi en studeerde aan het conservatorium in Genève bij Roger Birnstingl, waar hij de ’Prix de Virtuosité‘ fagot en ’Prix de Virtuosité’ kamermuziek won.

Patricia van Eijndthoven

Patricia is in het dagelijks leven projectleider bij de provincie Gelderland waar ze werkt aan uitvoering van onder andere infrastructuur.
Ze speelt naast La Follia ook in het Oost Gelders Symfonieorkest in
Doetinchem.

Sabine van der Drift

Ik ben Sabine en ik ben twintig jaar. Ik doe de ALPO in Nijmegen. Dit is een mix van de PABO aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en pedagogische wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Ik loop dit jaar stage in groep zes en zeven.
Ik speel nu tien jaar fagot en ik heb in allerlei orkesten gezeten. Op dit moment speel ik in het Euregio Jeugdorkest en in La Follia. Verder val ik her en der in.

Hans Vos

Hans Vos studeerde fagot bij respectievelijk Joep Terwey, Louis Stotijn, Dick Wijkamp en Brian Pollard. Daarnaast studeerde hij koor- en orkestdirectie en kamermuziek bij Jan Out, Louis Stotijn, Jan Eelkema en David Porselein. Specialisaties volgde hij in de VS en aan de Bachakademie in Stuttgart. Hans Vos dirigeerde de afgelopen dertig jaar eveneens diverse koren en orkesten in binnen- en buitenland. Hij is al jaren een zeer gewaardeerd kamermuziekcoach en zet zich als voorzitter van de Stichting Henk de Wit-collectie in voor het uitbreiden van het repertoire voor de fagot.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now